award · blog · discover · favourite · Lifestyle Blogs · original · question

The Sunshine Blogger Award!!


A big Thank you Wildheart..!! You are such a beautiful soul. Today I have been nominated for Sunshine Blogger Award for the first time.

WhildHeart has such a lovely blog with beautiful heartfelt poems, especially one of her latest Hating the ex. Do check her blog..!!

Rules:

  1. Thank the person who nominated you and provide a link to their blogging sites.
  2. Answer their questions.
  3. Nominate upto 11 bloggers and ask them 11 questions.
  4. Notify your nominees by commenting on their blog post.
  5. List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post.

Her Question:

1. What sparked you to start writing your Blog?

Ans: I am a very introvert person. Therefore not much of a public person, but I had a need to be heard. Hence the blog.

2. How do you relax and rewind?

Ans: Sway to the music with a book in my hands.

3. What is the most rewarding part of the blogging?

Ans: The number of interesting people I interact with. And of course all the likes and comments I get ; )

4. What is your favourite Blog written by you? Describe it.

Ans: I wrote a poem about what music to me is.. Music could be anything and anywhere.

5. If you could travel to one place in the world, where it would be? (Could be fictional )

Ans: Probably Hogwarts

6. What is your favourite movie?

Ans: Can’t say about a movie, but I love F.R.I.E.N.D.S.

7. What is it about writing that you enjoy?

Ans: The fictional world it takes me to from the real one.

8. What new thing are you learning these days?

Ans: Actually I am learning to Drive lately.

9. Do you watch YouTube Videos??

Ans: Only for recipes, otherwise never. Life’s too short to waste it this way!!

10. What is your craziest way of expressing happiness?

Ans: Ice-cream and dancing.

11. What book genre do you read?

Ans: Urban Fantasy and contemporary romance.

My Questions:

Rules says I should ask 11 question, but you can answer the above questions.

I nominate,

Trinity2Infinity

C.D Anders

Rayo

Strider Marcus Jones

Vansh

Dark Bright Imagination

Mick Canning

Sabhyata Speaks

Parkermccoy

The Alchemist

The Godly Chic Diaries

Happy blogging to allocate!

2 thoughts on “The Sunshine Blogger Award!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s