award · blogging

Sunshine Blogger Award 2


Hi everyone,

A few days ago I was nominated for The Sunshine Blogger Award, very honoured and happy to receive it !!

Thank you Cindy for considering me. Friends she has an amazing blog, The Write Way. Her blog is about sharing marketing tips and articles for growing small business from SEO to website pages, branding to social media. Do check it out !!

For those who don’t know me, I’m a writer/poet who loves to play with words. I personally think that ‘Every Word Tells a Story’, hence the name “words to stories”.

Rules

  1. Thank the person who nominated you and provide a link to their blogging sites.
  2. Answer their questions.
  3. Nominate upto 11 bloggers and ask them 11 questions.
  4. Notify your nominees by commenting on their blog post.
  5. List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post.

My Nominees: Of course, the Sunshine Blogger Award isn’t an official award, but it’s a fun way of spreading motivation and inspiration. If you read this and like to get involved (and why wouldn’t you?) don’t be shy and consider yourself nominated!! You can use the same questions. Buy to get the ball rolling some of the nominees are-

Marisol, The Strong Traveller, Harsh, My book world 24, Megha Todi, Ms Abigaba Life, Shadawss, Shreya scribes, Rayo

OK, now to answer Cindy’s questions-

Q:1 What social media channels do you use and why?
Ans: I mainly use Twitter and Pinterest, coz they have global reach which in turn brings the widespread traffic.

Q2 What is the scariest thing you’ve ever done?
Ans: Actually scare very easily, so the scariest thing I have tried is Zip lane and mountain climbing.

Q3 What is your favourite pizza topping?
Ans: Cottage cheese, tomato, onion and capsicum(I know a little boring).

Q4 What’s the number 1 thing you need most help with in your business right now?
Ans: Marketing

Q5 If you had enough money that you never needed to work again, what would you change?
Ans: My wardrobe, but other than that nothing!!

Q6 What is the weirdest smell you’ve ever smelled?
Ans: There have been quite a few cases, but that’s the point I just couldn’t place them, that is why they were weird ( I hate hate those smells, very confusing)

Q7 What secret conspiracy would you like to start?
Ans: If I tell you, it wouldn’t be a secret anymore!!😉

Q8 What are your strengths and what are your weaknesses?
Ans: Strength would be the trust and suport of my family and weaknesses would be my uncertainty.

Q9 What’s your favourite music album of all time?
Ans: That’s a tough one, there are so many of them. Could never choose one and they keep changing as per my mood !!

Q10 What has been your greatest adventure in life so far?
Ans: Exploring the life itself!!

Q11 What makes you happiest and when you think about it, you cannot help but smile?
Ans: The time I spent with my siblings and friends.

That’s all for now folks, if you liked this post don’t be a stranger and feel free to take a shot at it yourself, and remember to comment, like and share!

Sunshine Blogger Award 1,

Enjoyed this post? Then follow me on social media:

My twitter handle- @agarwalanurika

Facebook – Words to Stories

Instagram – Words.to.stories

With love

Anurika

5 thoughts on “Sunshine Blogger Award 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s